Commerciële/facilitair adviseur met ondernemersdrang

Voor een relatie zijn we op zoek naar een kartrekker: een commerciële starter en facilitair adviseur met een ondernemersdrang om deze organisatie verder uit te rollen.

De kandidaat wordt dé kartrekker en het gezicht van dit bedrijf, gaat de facilitaire dienstverlener verder mee op de kaart te zetten vanuit jouw ondernemersdrang. Dit is een unieke kans om zelf een startend bedrijf op te bouwen onder begeleiding van een algemeen directeur. Je krijgt de ruimte om dit bedrijf naar je hand te zetten, te ondernemen, klanten te werven en deze te ontzorgen.

Wij zoeken dus een kandidaat die snapt wat de waarde is van het ontzorgen van opdrachtgevers middels integrale dienstverlening. Jij weet klanten te vinden die ook geloven in deze manier van werken. Natuurlijk vanuit een commercieel belang, maar zeker ook op basis van vertrouwen en een ‘afspraak=afspraak’-mentaliteit.

Tevens ben je het gezicht en aanspreekpunt voor klanten en weet de juiste lijntjes te leggen naar je partners die onze brede dienstverlening en beloftes helpen realiseren. De oplossingen die je bedenkt verpak je met een vlotte babbel en vertaal je door naar de uitvoering.

Functievoorwaarden:

  • Je hebt een (ondernemers)drang om te scoren!
  • Een afgeronde Hbo-opleiding.
  • (bijvoorbeeld richting bestuurskunde, bedrijfskunde, facility management)
  • Je bent super enthousiast en energiek en weet dat over te brengen.
  • Je bent gedreven, resultaatgericht, communicatief vaardig en proactief.
  • Je hebt een stevige handdruk.

De opdrachtgever (onderdeel van de Groep) is een nieuwe facilitaire dienstverlener met een focus op de buitenruimte. Het buitenterrein krijgt een steeds bredere functie en verdient daarom steeds meer aandacht. Zij ontzorgen opdrachtgevers bij alle facilitaire buitenzaken middels een integrale aanpak: advies, beheer en inrichting.

Dit doen ze ondersteund door de expertise en kennis van de verschillende partners en aannemers uit het aannemerscollectief. De dienstverlening is zowel groen, grijs als facilitair; door zichzelf constant uit te dagen willen zij hun opdrachtgevers volledig ontzorgen met één professioneel aanspreekpunt voor de gehele buitenruimte. Dit doen ze door actief mee- en vooruit te denken en het proces naar een optimale inrichting compleet te faciliteren.

De Groep bundelt de krachten van drie professionele werkmaatschappijen en werken nauw samen en brengen hun ‘buitengewoon veelzijdige’ visie in de praktijk.

Aanbod:

Een functie waarin je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om een beginnend bedrijf met een sterke basis te ontwikkelen tot een toonaangevende dienstverlener. Naast een marktconform salaris kom je voor een geweldige uitdaging en kans te staan die je samen met partners en collega’s gaat verzilveren.

Herken jij jezelf in onderstaande vacature? Stuur dan jouw CV en motivatie.